15 Aralık 2015 Salı

Renk

  Renk...bir kelebeğin kanadındaki çırpınışlarda, kısacık ömründe hayata tutunma çabalarında. Eğer bir renginiz varsa ne mutlu size. Eğer gerçekten bir renginiz varsa sahip çıkın ona sizden almaya çalışacaklara inat sımsıkı sarılın.
  Aslında hayatımız bir renk... Sevinçlerimiz bir renk, acılarımız bir renk, umutlarımız, heyecanımız bir renk. Hepsine tek tek sahip çıkın. Hepsini tek tek bir anne şefkatiyle sevin... Sonra bir renk cümbüşü yaratın, orada boğulun. Çünkü mutluluk orada. Rengin varsa mutlusun işte. Mavisiyle, sarısıyla, kırmızısıyla... Hepsiyle beyazsın. Safsın,temizsin... Kirletmemişsin rengini... Gülümse.
  Yaşamın renklerini verseler elime, hükmetsem tüm bu ahenge... Boyasam her gün değişik bir renge. Bir ışık demeti gibi yükselsem gökyüzüne. Varolsam uçsuz bucaksız derinliklerinde. Bir yol göstersem yolunu kaybetmişlerse. Kelebek yapsam hepsini... Hep beraber yakalasak rengi tutsak kanadından çevirip yüzümüze doyasıya öpsek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İçerdeyiz, kendimiz dahil her şeyin dışında

Dışardayız; sarı güneşin altında, caddelerde, parklarda, kafelerde... Tekerleri dönüyor arabaların tekerleri duruyor, ışıklar renk değiştir...